U sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija”  u Karlovcu će se održati besplatna radionica namijenjena nezaposlenim ženama koje su doživjele bilo koji oblik nasilja. Datumi održavanja su 8., 9. i 10.7.2020., a sve detalje ćete dobiti na mail nakon prijave.

Nacionalna kampanja osnaživanja žena „Sofija“ radi na aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima u društvu u kojem živimo te njihovom osposobljavanju za aktivnije sudjelovanje na tržištu rada. Radionice su fokusirane na podizanje samopouzdanja kroz vježbe dijeljenja iskustava, aktivnosti art terapije, vježbe asertivnosti i sve ostalo što pridonosi boljem donošenju odluka. Polaznice će moći proći inovativnu i usmjerenu edukaciju o tržištu rada: kako prepoznati vlastite kompetencije, kako saznati čime se želimo i možemo baviti, kako pronaći posao koji želimo, kako stvoriti snažan životopis i predstaviti se na intervjuu za posao.

Ovom radionicom želi se potaknuti osobni razvoj, pružiti podršku i osnažiti nezaposlene i zlostavljane žene.

Pridružite se radionici i učinite prvi korak prema boljoj budućnosti! Prijavite se na besplatnu radionicu jer je svaka od nas #jacanegostomislis!

Skip to content