Javno izlaganje o Strateškoj studiji o utjecaju Studije prometnog razvoja Karlovačke županije na okoliš i Nacrtu prijedloga Studije prometnog razvoja Karlovačke županije održano je u utorak, 22. studenoga, u Dvorani za sastanke Udruženja obrtnika grada Karlovca.

Prometna studijaTom je prigodom dr.sc. Una Vidović, iz tvrtke Mobilita Evolva d.o.o., prezentirala Nacrt prijedloga Studije prometnog razvoja Karlovačke županije, dok je Željko Koren, iz tvrtke Oikon d.o.o., prezentirao Stratešku studiju o utjecaju Studije prometnog razvoja Karlovačke županije na okoliš. Javnom izlaganju prisustvovali su predstavnici Gradova i Općina s područja Karlovačke županije te predstavnici HŽ infrastrukture, Hrvatskih cesta, Županijske uprave za ceste, Zavoda za prostorno uređenje Karlovačke županije, Javne ustanove Natura Viva i Ministarstva kulture – Konzervatorskog odjela u Karlovcu. Svi oni su iznijeli svoje prijedloge, primjedbe i mišljenja na predstavljene dokumente.

Javno izlaganje održano je u okviru javne rasprave koja je započela 8. studenoga, a trajat će do 8. prosinca 2016. godine. U tom je razdoblju javnosti omogućen javni uvid u ove studije kao i davanje mišljenja, prijedloga i primjedbi, koje mogu uputiti osobno (od 9 do 14 sati) ili pismeno Upravnom odjelu za gospodarstvo, komunalnu infrastrukturu, obnovu i energetiku Karlovačke županije, J. Haulika 14, 47000 Karlovac ili na adresu elektronske pošte stud[email protected], zaključno s danom završetka javne rasprave.

Skip to content