U  subotu , 29. kolovoza 2020. godine s početkom u 10:00 sati u Karlovcu,  rijeka Korana s desne strane slapa -kod kule održat će se promotivni događaj u sklopu projekta „Susret s rijekom“ .

Promo događaj biti će edukativnog i zabavnog  karaktera, a cilj je približiti zainteresiranoj javnosti projektne lokacije, novoizgrađenu posjetiteljsku infrastrukturu te osvijestiti javnost o važnosti očuvanja prirode i biološke raznolikosti te pravilnom ponašanju u NATURA 2000 zaštićenim područjima prirode.

Karlovačka županija, Grad Karlovac i drugi projektni partneri u suradnji s Croatia Open Land Tours DMC agencijom organiziraju besplatnu školu veslanja i sigurnog ponašanja na vodi.

U subotu 29.8. od 10-18h u sklopu projekta “Susret s rijekom” u Karlovcu, možete naučiti kako sigurno veslati i ponašati se na sve popularnijim SUP daskama, kayacima, mini raftovima i raftovima u samom slapu, uz visoko osiguranje ronioca i HGSS-a te vrhunskih skipera i kayakaša.

Škola veslanja i sigurnog ponašanja na vodi odvijat će su u 2 termina prijepodne ( 10h i 11.30h) i u 3 termina poslijepodne (14h , 15.30h i 17h). Obuka obuhvaća upoznavanje s opremom, oblačenje iste, sigurnosne upute skipera te učenje veslanja i ponašanja u slučaju pada u slap. Predviđeno trajanje obuke je  od 30 do 45 minuta.

Ponesite sa sobom kupaće kostime, ručnik i dobro se zabavite.

„Organizacija promotivnog događaja je  sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz  Europskog fonda za regionalni razvoj“

Skip to content