Pod predsjedanjem predsjednika Županijskog partnerskog vijeća župana Ivana Vučića, u utorak je, 15. studenog, u prostoru Udruženja obrtnika grada Karlovca održana 8. sjednica Županijskog partnerskog vijeća Karlovačke županije.

Na dnevnom redu sjednice raspravljalo se o prijedlogu novog Poslovnika o radu Županijskog partnerskog vijeća, razrješenju dosadašnjih i imenovanju novih članova ovog tijela, sukladno novoj Uredbi, a raspravljalo se i o izradi nove Razvojne strategije Karlovačke županije i strategija jedinica lokalne samouprave. Usvojene su organizacijske promjene u radu ovog tijela, a svode se na slijedeće: U Županijsko partnersko vijeće uključeni su predstavnici privatnog i civilnog sektora, broj članova vijeća je smanjen, a svaki član vijeća dobio je zamjenika koji ima jednaka prava kao i član. Usvojen je novi Poslovnik i imenovan je Privremeni tajnik Partnerskog vijeća.

Najavljena je i nova sjednica vijeća u novom sastavu već 15.prosinca 201.  kada će se izabrati predsjednik i zamjenik predsjednika Županijskog partnerskog vijeća a bit će predstavljena analize i nacrt Strateškog usmjerenja razvoja Karlovačke županije.

Skip to content