Tvrtka HANZA MEDIA d.o.o. iz Zagreba i Jutarnji list na dan 5. veljače 2021. raspisali su nagradni natječaj pod nazivom „Najbolji mladi poljoprivrednik/poljoprivrednica“. Natječaj je otvoren do 4. ožujka 2021. godine u 23:59 sati. Uz promidžbu Jutarnjeg lista i tvrtke HANZA MEDIA, svha natječaja  je promocija mjera za mlade poljoprivrednike iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014.-2020. (u daljnjem tekstu: Program). Time se u javnosti promoviraju mladi poljoprivrednici i njihove pozitivne uspješne priče, uz oživljavanje ruralnih prostora te stvaranje moderne poljoprivredne proizvodnje uz podršku EU fondova.

Na nagradni natječaj mogu se prijaviti mladi poljoprivrednici i poljoprivrednice u dobi do 40 godina koji su nositelji OPG-a ili vlasnici obrta za poljoprivredu i ujedno korisnici mjera Programa, sa svojim projektima koji se financiraju iz Programa, a koji su završeni ili su u provedbi.

Prijave za nagradni natječaj dostavljaju se putem prijavnice dostupne na stranici https://form.jotform.com/210121714286345

Popunjenu prijavnicu potrebno je poslati na adresu elektroničke pošte [email protected]

U konkurenciji sudjeluju svi koji uspješno prijave projekt do isteka roka za nagradni natječaj. Detaljna pravila natječaja i kriteriji za odabir objavljeni su na portalu www.jutarnji.hr

Nagradni fond čini nagrada u novčanom iznosu od 50.000 kn, sponzora Zagrebačka banka d.d. Za dobitnike nagrade i  dvadeset i jednog najboljeg poljoprivrednika, odnosno poljoprivrednicu,  euro zastupnica Sunčana Glavak osigurati će put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu. Sponzor natječaja Konzum dobitnicima će pružiti podršku u razvoju i plasmanu proizvoda na tržište.

Imena i prezimena dobitnika nagrade po izboru žirija objaviti će se 5. svibnja 2021. na svečanosti u Zagrebu i portalu www.jutarnji.hr.

Skip to content