EDIC Karlovac čiji je nositelj Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije obilježio je Dan Europe u četvrtak, 9.svibnja, u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić” u Karlovcu čime je ujedno otvoren i Europski tjedan u Karlovačkoj županiji. Europskom himnom i prigodnim repertoarom, događaj su otvorili učenici Glazbene škole u Karlovcu.

Nakon toga sudionici su predstavili svoje projekte koji se trenutno provode u Karlovačkoj županiji. Svoje projekte izložili su Grad Karlovac, Karlovačka županija i Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije, Pouka, Udruga Carpe Diem, ŽGK Korak, Grad Ogulin, Grad Ozalj, Regea, Lag Vallis Colapis i Kodos. Nakon toga za prigodni program pripremili su i najmlađi iz igraonice Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ koji su na zabavan način predstavili države članice Europske unije.

Obilježavanje Dana Europe trajalo je do 12.00 sati. Otvorenju manifestacije nazočio je župan Damir Jelić koji je tom prigodom razgledao izložbene prostore sudionika. Više o događanju pogledajte u nastavku.

Skip to content