Projekti
Projekt ECOFOODCYCLE
Projekt ECOFOODCYCLE fokusiran je na rješavanje problema bacanja hrane koji značajno pridonosi zagađenju okoliša i klimatskim promjenama. Naglašava sustavnu potrebu za prekograničnom suradnjom za provedbu učinkovitih strategija za prevenciju i smanjenje....
Projekt Gastro UpScaled Tourist Itinerary in rural regions of Croatia and Italy
Projekt: GUSTI NAZIV PROJEKTA: Gastro UpScaled Tourist Itinerary in rural regions of Croatia and ItalyPrioritet programa: Kultura i turizam za održivi razvojSpecifični cilj: 4.1. Jačanje uloge kulture i održivog turizma u gospodarskom razvoju, socijalnoj...
Projekt AcquaGuard
Projekt: ITHR0200497 ACQUAGUARD NAZIV PROJEKTA: AcquaGuard Prioritet programa: Zeleno i otporno zajedničko okruženje Specifični cilj: 2.1. Promicanje prilagodbe klimatskim promjenama i prevencije rizika od katastrofa, otpornosti, uzimajući u obzir pristupe...
Posrednici u lancu doniranja hrane HCK GDCK Karlovac
Cilj je osnažiti infrastrukturne kapacitete prijavitelja, stvoriti osnovne preduvjete za povećanje količine donirane hrane čime će se smanjiti otpad od hrane, a povećat će se prehrambena sigurnost stanovništva.
Banka hrane Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Karlovac
GDCK pokreće i oprema banku hrane kao organizaciju kojom se donirana hrana od strane donora, a preko posrednika dostavlja krajnjim korisnicima na području Karlovačke županije.
KaŽu5 EduKA II
Opći cilj projekta usmjeren je jačanju kapaciteta na regionalnoj i lokalnoj razini, odnosno povećanju apsorpcije sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova u Karlovačkoj županiji, a ostvarit će se kroz pružanje savjetodavne potpore potencijalnim korisnicima EU fondova te jačanjem kapaciteta javnopravnih tijela s naglaskom na financijsku perspektivu 2021. - 2027.