U subotu, 12.9. od 10-18h u sklopu projekta “Susret s rijekom” u Ozlju, svi posjetitelji imaju priliku naučiti kako sigurno veslati i ponašati se na sve popularnijim SUP daskama i mini raftovima uz pratnju vrhunskih skipera. Sve to, potpuno besplatno.

Promo događaj biti će edukativnog i zabavnog  karaktera, a cilj je približiti zainteresiranoj javnosti projektne lokacije, novoizgrađenu posjetiteljsku infrastrukturu te osvijestiti javnost o važnosti očuvanja prirode i biološke raznolikosti te pravilnom ponašanju u NATURA 2000 zaštićenim područjima prirode.

Karlovačka županija, Grad Ozalj i drugi projektni partneri u suradnji s Croatia Open Land Tours DMC agencijom organiziraju besplatnu školu veslanja i sigurnog ponašanja na vodi.

Od 10-17h biti će organizirana besplatna škola veslanja i sigurnog ponašanja na vodi na SUP-ovima i mini raftovima, uz vodstvo profesionalnih skipera, a od 17-18h  održat će se spust Kupom u raft čamcima.

Ponesite sa sobom kupaće kostime, ručnik i dobro se zabavite.

„Organizacija promotivnog događaja je  sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz  Europskog fonda za regionalni razvoj“.

Skip to content