“Dana 14.12.2021. predstavnici JURRA-e sudjelovali su na godišnjoj izvještajnoj konferenciji projekta KaRijERA i JA, koja je održana u sportskoj dvorani Tehničke škole Karlovac. Projekt se provodi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. te se financira iz Europskog socijalnog fonda, a ukupna vrijednost projekta iznosi 31.792.709,24 HRK.
Nositelj projekta je Tehnička škola Karlovac, a u provedbi projekta sudjeluje 21 partner uz gospodarskog, obrazovnog i civilnog sektora.
Projekt „KaRijERA i JA“ potiče sinergiju obrazovnog i realnog sektora u području elektrotehnike i računalstva stvarajući od učenika budući konkurentniji, kompetentniji i inovativniji stručni kadar.
Opremanje specijaliziranih kabineta najmodernijom opremom, unaprjeđenje postojećih strukovnih programa i programa za učenike s teškoćama i osobe s invaliditetom  te razvoj novih formalnih i neformalnih programa obrazovanja odraslih, rezultirat će usvajanjem novih vještina i kompetencija polaznika potrebnih za buduća zanimanja u području elektrotehnike i računalstva.
Provedba projekta započela je 26. veljače 2020. godine, a završava 27. prosinca 2023. godine.

Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije bila je zadužena za izradu projektne prijave.”

Skip to content