SLOHRA SOCIONET – poticanje socijalnog poduzetništva

Slohra Socionet
Slohra Socionet

Projekt se odnosi na poticanje socijalnog poduzetništva na slovensko-hrvatskom graničnom području sa namjerom poboljšanja gospodarskog rada regije. Taj cilj će se ostvariti razvojem ponude roba i usluga, koje se odnose na prirodne, kulturne i ljudske potencijale s kojima regije raspolažu.

Nositelj projekta: Regionalni razvojni centar Koper, Središće Rotunda, Koper, RRA Notranjsko-kraške regije, Razvojni centar Novo Mesto, RRA Posavje, Istarska razvojna agencija, Razvojna agencija Karlovačke županije – KARLA d.o.o. i Razvojna agencija PORIN.

Uloga Razvojne agencije KARLA d.o.o.:

Upravljanje projektom, sudjelovanje u oblikovanju metodologije za izradu analize sa stajališta uključivanja ciljnih skupina i prepoznavanje djelatnosti koje opravdavaju uključenje u socijalno poduzetništvo, izvođenje analize u Karlovačkoj županiji, izvođenje regijskog vijećanja u Karlovačkoj županiji, sudjelovanje na edukaciji za promotore socijalnog poduzetništva, pomoć u organizaciji nacionalne konferencije, izvođenje izbora najbolje poslovne ideje u Karlovačkoj županiji, uobličavanje modela socijalnog poduzeća i predstavljajućeg filma, sudjelovanje u oblikovanju kontaktnih točaka za socijalno poduzetništvo u Karlovačkoj županiji i promocija.

Sufinancirano: IPA SLO-HR

Vrijednost projekta: 520.003,40 € (na RA KARLA d.o.o. se odnosi 43.302,92 €

Skip to content