Agencija za investiicje i konkurentnost jedan je od partnera projekta dodjele nagrada najboljim investicijskim projektima u Republici Hrvatskoj, a koju po prvi puta ove godine organizira vodeći poslovni magazin Lider.

Misija projekta je prepoznati i promicati investicije koje otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodanu vrijednost te primjerom i stečenim iskustvima jačaju povjerenje u institucionalne i pravne okvire potrebne za stvaranje pozitivnog ozračja koje će privući buduće ulagače/investitore.

Kvalitetu prijavljenih investicijskih projekata ocjenjivat će stručni odbor kojeg čine: Mladen Vedriš, predsjednik; Damir Novinić (AIK), Tomislav Radoš (HGK), Slavko Krajcar (FER), Vedrana Jelušić Kašić (EBRD), Sandra Švaljek (EIZG), Zdenko Adrović (HUB), Benjamin Cerovac (Bisnode) i Miodrag Šajatović (Lider).

Pozivaju se investitori da prijave svoje investicijske projekte, realizirane na području Krapinsko-zagorske županije. Natječaj je otvoren do 15. srpnja, a 19. listopada 2016. organizirat će se svečana dodjela nagrada u Zagrebu s kratkim konferencijskim programom.

Više informacija možete pronaći na sljedećem linku.

Prilog:

  1. Obrazac za nominaciju investicije
Skip to content