Obavještavamo vas da je dana 14. 01. 2022. Ministarstvo poljoprivrede na svojim mrežnim stranicama (https://poljoprivreda.gov.hr/vijesti/objavljen-javni-poziv-za-iskaz-interesa-korisnika-buducih-logisticko-distributivnih-centara-za-voce-i-povrce/5117) objavilo Javni poziv za prikupljanje i iskaz interesa potencijalnih korisnika – investitora u projekte izgradnje objekata logističko-distributivnih centara za voće i povrće u sklopu reformske mjere C1.5. R1 – Uspostava mreže logističke infrastrukture za jačanje proizvodno tržišnog lanca u sektoru voća i povrća Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

U skladu s najavom iz Javnog poziva Ministarstvo poljoprivrede poziva vas na on-line radionicu o provedbi Reformske mjere koja će se održati u petak, 21. siječnja 2022. s početkom u 11 sati, putem platforme za poslovnu komunikaciju Microsoft Teams.

Svrha radionice je informiranje zainteresiranih potencijalnih korisnika – investitora u projekte izgradnje objekata logističko-distributivnih centara za voće i povrće o Operativnom programu jačanja tržišnog kapaciteta sektora voća i povrća za razdoblje od 2021. do 2026., gore navedenom Javnom pozivu i planu predstojećih aktivnosti vezanih uz provedbu Operativnog programa.

Molimo vas da vaše sudjelovanje na radionici potvrdite najkasnije do četvrtka 20. 01. 2022. do 15 sati na sljedeće e-mail adrese: [email protected] i [email protected], kako bi Vam Ministarstvo poljoprivrede poslalo poveznicu za sudjelovanje na radionici.

Skip to content