Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije dana 30.07.2021. godine s početkom u 11:30h organizira informativnu radionicu predstavljanja Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Ciljanog 4. roka za projekte u području sigurnosti (civilna zaštita, hitne službe i službe za spašavanje) i u području prekograničnog javnog prijevoza i održivih usluga mobilnosti“ u okviru Programa suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska 2014. – 2020.

Informativna radionica održati će se u dvorani za sastanke Javne ustanove Regionalne razvojne agencija Karlovačke županije, Ulica Jurja Haulika 14, 47 000 Karlovac (u prizemlju).

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za navedeni Poziv na dostavu projektnih prijedloga da nam se prijave na informativnu radionicu na mail adresu [email protected] najkasnije do četvrtka 29.07.2021. godine do 15:00h.

Više informacija o Pozivu na dostavu projektnih prijedloga „Ciljanog 4. roka za projekte u području sigurnosti (civilna zaštita, hitne službe i službe za spašavanje) i u području prekograničnog javnog prijevoza i održivih usluga mobilnosti“ možete pronaći na sljedećoj poveznici http://www.si-hr.eu/hr2/2021/07/15/ciljani-4-rok-za-projekte-u-podrucju-sigurnosti-civilna-zastita-hitne-sluzbe-i-sluzbe-za-spasavanje-i-u-podrucju-prekogranicnog-javnog-prijevoza-i-odrzivih-usluga-mobilnosti-otvoren-do-12-10-2021/

U slučaju velikog interesa za informativnu radionicu (a obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju), ona će se održati on-line, putem Zoom platforme o čemu će svi zainteresirani (i prijavljeni) biti naknadno obavješteni.

Radujemo se Vašem dolasku.

Skip to content