Dana 12. studenog 2020. (četvrtak) u 12:00 sati Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije održati će online informativnu radionicu poziva Europskog socijalnog fonda „Promocija zdravlja i prevencija bolesti – faza 2“. Ovim Pozivom omogućit će se podizanje svijesti svih građana o važnosti brige za vlastito zdravlje u svrhu poboljšanja zdravstvenog statusa građana Republike Hrvatske.

Za potrebe održavanja online informativne radionice koristit će se ZOOM platforma, kojoj će se pristupiti putem linka koji se dobije po iskazu interesa za sudjelovanjem. Svoje sudjelovanje potvrditi  na e-mail: [email protected] do 12. studenog 2020. do 10:00 sati.

Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike EU fondova s područja Karlovačke županije provode se u sklopu projekta „KaŽu5 EduKA II“ koji je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Namijenjen je jačanju kapaciteta javnopravnih tijela na području Karlovačke županije u cilju povećanja apsorpcije sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova sa naglaskom na novu perspektivu 2021.-2027.

Skip to content