Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije (JURRA) i Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) pozivaju sve zainteresirane na on-line webinar

Koncept pametnih sela te mogućnosti realizacije u okviru NPOO i VFO 2021.-2027.

 U utorak, dana 01. veljače 2022.godine s početkom u 12:00h

Webinar je namijenjen javno pravnim tijelima sa područja Karlovačke županije i ima za cilj sudionicima približiti pojam/koncept “Pametnih sela” te kroz primjere dobre prakse potaknuti pripremu novih i inovativnih projekata u smjeru digitalne transformacije i zelene tranzicije.

Obzirom da su u novom višegodišnjem financijskom okviru EU planirana izdašna sredstva za realizaciju upravo takvih projekata  te u okviru trenutno aktualnog NPOO Javnog poziva za sufinanciranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije, biti će predstavljene i mogućnosti financiranja takvih projekata.

Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 90 minuta.

Predavači:

Marko Čavar, mag., voditelj projekata, REGEA

Marko Zlonoga, dipl.ing.arh, stručni savjetnik, REGEA

Krunoslav Kralj, dipl.ing.agr., zamjenik ravnatelja, JURRA

Molimo da svoje sudjelovanje na informativnoj radionici potvrdite putem google obrasca https://forms.gle/us3xsaQ1nYZ8u5t96  najkasnije do ponedjeljka, 31.01.2022. godine do 13:00h, a nakon uspješne prijave na Vašu mail adresu biti će dostavljen link za Zoom platformu za praćenje informativne radionice.

Skip to content