Poljoprivreda budućnosti Karlovačke županije

Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije i Europe Direct Karlovac, u suradnji sa Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske te uz podršku Karlovačke županije, organiziraju stručni skup pod nazivom „Poljoprivreda budućnosti Karlovačke županije“.

Uz sudjelovanje stručnjaka s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Veleučilišta u Karlovcu, Ministarstva poljoprivrede, REGEA-e, Karlovačke županije i HAMAG BICRO-a stručni će se skup baviti temama pametnih ruralnih zajednica, digitalizacijom, inovacijama i održivošću u sektoru poljoprivrede te utjecajem i prilagodbom klimatskim promjenama u sektoru poljoprivrede.

Stručni skup održat će se dana  4. studenog 2022. u Kongresnoj dvorani Javne ustanove Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac, Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1a, Karlovac, s početkom u 9:00 sati.

Skup je prvenstveno namijenjen poduzetnicima, OPG-ovima i svim ostalim poslovnim subjektima iz sektora poljoprivrede te jedinicama lokalne samouprave.

Zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na stručnom skupu obavezna je prijava putem google obrasca na sljedećoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVcdHzTDTv6tHY79OuTFmMOo_YX-ZiWFgxfZ6igjWg6kZ-zw/viewform

Prijave se zaprimaju zaključno do srijede, 02. studenog 2022.

Skip to content