Od 10. srpnja otvoren je Poziv „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu, koji ima za cilj provedbu aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih NEET osoba. U kategoriju neaktivnih mladih osoba spadaju mladi u dobi 15-29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja odraslih i pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje), a ovim pozivom želi im se omogućiti pristup tržištu rada te ih ojačati za aktivno sudjelovanje na tržištu rada.

Natječaj je otvoren do 31. prosinca 2020. financiran će biti iz Europskog socijalnog fonda: Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a na natječaj se mogu prijaviti udruge, zaklade, pravne osobe vjerske zajednice, pravna osoba Katoličke Crkve u Republici Hrvatskoj te umjetničke organizacije.

Minimalni iznos zatraženih bespovratnih sredstava po projektnom prijedlogu može iznositi 400.000,00 HRK, dok je najviši dostupan iznos po projektnom prijedlogu 2.000.000,00 HRK.

Više o samom pozivu možete pronaći na linku: http://www.esf.hr/natjecaji/zaposljavanje/poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga-pronadi-me-provedba-aktivnosti-dosega-i-obrazovanja-neaktivnih-mladih-osoba-u-neet-statusu/

Skip to content