U ponedjeljak 16. rujna 2019. godine, u prostorijama Zagrebačkog inovacijskog centra – Zicer, održana je  informativna radionica za Poziv „Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Ispred JU Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije na radionici je sudjelovala Ana Barković, iduća informativna radionica zakazana je za srijedu, 18. rujna 2019. a zbog velikog interesa u planu je i treća radionica koja će se održati krajem rujna.

Uz pravila Poziva na radionici je predstavljen postupak prijave, faze postupka dodjele bespovratnih sredstava, provođenje postupka dodjele te kriteriji odabira. U drugom dijelu radionice potencijalni prijavitelji imali su priliku postavljati pitanja a sva pitanja i odgovori biti će dostupni u pisanom obliku. Više informacija o pozivu možete pronaći na linku u nastavku https://efondovi.mrrfeu.hr/MISCms/Pozivi/Poziv?id=d5cd41ad-0001-4c76-8ab3-bd6c7e73c09a


Skip to content