U Dvorani za sastanke Javne ustanove regionalne razvojne agencije Karlovačke županije, u petak 14.12.2018.g. održan je tjedni operativni sastanak tima za pripremu projektnog prijedloga u okviru Javnog poziva „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja”.

Razvojna agencija, kao glavni koordinator postupka prijave, izvijestila je o dosadašnjim aktivnostima u pripremi projekta – s posebnim naglaskom na sastanke održane u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije te sastanak sa Partnerima u projektu iz Primorsko goranske županije. 

Na sastanku su također dogovorene daljnje aktivnosti u pripremi projekta i pojedina zaduženja članova tima u pripremi projekta.

Sastanku su nazočili predstavnici Karlovačke županije, UO za školstvo, Ravnatelji Tehničke škole Karlovac i Turističko ugostiteljske škole Karlovac sa suradnicima te tim Javne ustanove regionalne razvojne agencije Karlovačke županije.

Skip to content