U uredu ravnateljice Gimnazije Karlovac, u srijedu 12. prosinca 2018. g. održan je sastanak vezan uz pripremu projekta CO – GROWTH. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjim aktivnostima pripreme projekta, troškovima projekta, timu za rad na projektu te su dogovorene završne aktivnosti pripreme projekta.

Sastanku je nazočila ravnateljica Gimnazije Karlovac gđa. Snježana Štranjgar te predstavnice Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije gđa. Eva Sobotik Pavan i gđa. Dina Šegavić Fanjak.

Projekt CO – GROWTH odnosi se na uspostavu i razvoj coworking prostora/centra te coworking zajednice u Karlovcu i Bihaću s ciljem povećanja mogućnosti samozapošljavanja i poboljšanja usluga podrške za male i srednje poduzetnike. U sklopu projekta u Karlovcu je planirano uređenje zajedničkog radnog prostora za različite neovisne profesionalce i mikro poduzetnike kojima će na raspolaganju biti kvalitetna infrastruktura i oprema za rad. Također kroz projekt planirano je i niz edukacija i radionica.

Projekt u sklopu programa Interreg HR-BiH-MNE zajednički prijavljuju Javna ustanova regionalna razvojna agencija Karlovačke županije, Gimnazija Karlovac, razvojna Agencija Unsko-Sanskog Kantona RAUSK iz Bosne i Hercegovine, gradovi Bihać i Herceg Novi, coworking centar Tehnopolis iz Crne Gore.

Skip to content