Dana 1. lipnja 2019. godine održan je sastanak Predsjedništva Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata u Karlovcu, u prostorijama Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije. Na sastanku su sudjelovali predstavnici sedam županijskih podružnica UDPNHBDR.

Na sastanku je predsjednica udruge Sandra Rapčak iznijela sve aktivnosti na kojima su sudjelovali predstavnici UDPNHBDR, kao i aktivnosti koje je udruga organizirala. Također je članovima Predsjedništva podnesen izvještaj sa Koordinacijskog sastanak 8. i 9. Centra znanja sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva te aktivnosti koje udruge provode u sklopu pojedinih Centara znanja, posebice planirane edukacije u 2019. godini, od kojih će dvije biti u lipnju, a jedna u organizaciji UDPNHBDR je dogovorena za rujan 2019. godine.

Na sastanku se raspravljalo i o protokolu 12. mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“ koji će se i ove godine održati 20. studenog u sklopu Dana sjećanja na žrtve Vukovara 1991.

Članovima su prezentirane aktivnosti udruge po pitanju nestalih osoba iz Domovinskog rata, kao i aktivnosti po pitanju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji te aktivnosti oko planiranih projekata udruge u 2019. godini, sukladno usvojenom Planu rada udruge.

Svim nazočnim predsjednicima, odnosno predstavnicima Podružnica u sastavu UDPNHBDR podijeljeni su tiskani Godišnji izvještaji o radu UDPNHBDR za 2018. godinu, a isti je dostupan i na internetskoj stranici udruge na sljedećoj poveznici: udpnhbdr.hr/index.php/o-udruzi.

UDPNHBDR se zahvaljuje Javnoj ustanovi Regionalnoj razvojnoj agenciji Karlovačke županije na ustupljenom prostoru

Skip to content