Razvojna agencija Karlovačke županije KARLA d.o.o. je sudjelovala na 5. Međunarodnom sajmu investicijskih projekata REXPO 2016, koji je održan 24. i 25.11.2016. godine u Hypo Event centru, Slavonska avenija 6, Zagreb. Sajam je odlična prilika za prezentaciju projekata, tvrtki i usluga, promociju investicijskih potencijala županija, gradova i općina, ali i sudjelovanje u brojnim stručnim raspravama i panelima te mogućnost stjecanja novih i unapređenje starih kontakata kroz poslovne sastanke te neformalna druženja ljudi iz Hrvatske i inozemstva.

Na Rexpo-u je sudjelovao 51 izlagač, pokrovitelji sajma su Ured predsjednice RH, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Ministarstvo turizma, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja i Grad Zagreb. Sajam je svečano otvorio ministar Lovro Kuščević, kao izaslanik premijera Vlade RH. Prisutni su bili još i ministri Gari Cappelli i Goran Marić te su svi posjetili i naš izložbeni prostor uz brojne druge uzvanike i potencijalne partnere/investitore.

KARLA je predstavila projekte i investicijske potencijale Karlovačke županije, Karlovca, Ogulina, Ozlja, Lasinje, Slatkovodni akvarij AquatiKA, Studiju prometnog razvoja Karlovačke županije. Na sajmu smo obavili niz B2B sastanaka te uspostavili nove kontakte za moguću buduću suradnju na projektima i/ili na investicijskom planu.

Skip to content