Ministarstvo hrvatskih branitelja Republike Hrvatske objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima državnog proračuna Republike Hrvatske u 2021. godini na području Republike Hrvatske. Javnim poziv traje do 21. veljače 2021. godine, a njime su obuhvaćene:

– građevine javne i poslovne namjene,

– njezin dio ili oprema: rampa, dizalo, vertikalno podizna platforma, koso podizna sklopiva platforma, ulazni prostor, stubište, WC, kupaonica, učionica, ulaz u vodu na plaži i na bazenu, orijentacijski plan za kretanje u građevini, stajalište, peron i dr.; svi s planiranim završetkom radova do 31. prosinca 2021. godine.

U sklopu ovog Javnog poziva prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne i regionalne samouprave, a ukupna vrijednost Natječaja iznosi 2.000.000,00 HRK.

Više o samome Pozivu može se pronaći na: https://branitelji.gov.hr/o-ministarstvu-15/javne-rasprave/javni-pozivi/aktualni-javni-pozivi/javni-poziv-za-projekt-rjesavanja-pristupacnosti-objektima-osoba-s-invaliditetom-3818/3818

Skip to content