U petak 09. kolovoza 2019. godine održan je sastanak u dvorani za sastanke Razvojne agencije Karlovačke županije na temu raspisanih natječaja iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. „Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo“ te „Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva“.

Djelatnici razvojne agencije predstavili su Pozive natječaja prisutnima te ponudili svoje kapacitete u izradi projektnih prijava. Na sastanku se također razgovaralo o daljnjim aktivnostima pripreme projektnih prijedloga i raspodjeli zadataka.

Sastanku su nazočili predstavnici Karlovačke županije, Tehničke škole Karlovac, Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac te predstavnici Razvojne agencije Karlovačke županije.

Važno je napomenuti da su objavljeni natječaji nastavak na Poziv „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“, a za koji je Javna ustanova Regionalna razvojna agencija također pripremila i aplicirala projektne prijave u vrijednosti od: 19.202.715,10 HRK za podsektor strojarstva i 25.795.958,05 HRK za podsektor elektrotehnike i računalstva. Također, Ustanova je sudjelovala kao Partner u pripremi projektne prijave za podsektor turizma i ugostiteljstva ukupne vrijednosti 30.000.000,00 HRK.

Skip to content