Dana 20. siječnja 2021 (srijeda) u 9:00 sati Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije održati će online informativnu radionicu poziva Europskog socijalnog fonda „Čitanjem do uključivog društva“. Poziv je usmjeren na povećanje socijalne uključenosti ranjivih skupina (djece i mladih do 25 godina, osoba starijih od 54 godine, nezaposlenih, uključujući dugotrajno nezaposlene, osoba s invaliditetom te pripadnika romske i drugih nacionalnih manjina) kroz razvoj čitalačke pismenosti.

Za potrebe održavanja online informativne radionice koristit će se ZOOM platforma, kojoj će se pristupiti putem linka koji se dobije po iskazu interesa za sudjelovanjem. Svoje sudjelovanje potvrditi  na e-mail: [email protected].

Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike EU fondova s područja Karlovačke županije provode se u sklopu projekta „KaŽu5 EduKA II“ koji je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Namijenjen je jačanju kapaciteta javnopravnih tijela na području Karlovačke županije u cilju povećanja apsorpcije sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova sa naglaskom na novu perspektivu 2021.-2027

Skip to content