Ukupna vrijednost poziva iznosi oko 65 milijuna eura Interreg sredstava uz stopu sufinanciranja od 85%, a poziv je otvoren u razdoblju od 04. travnja do 30. lipnja 2023. godine.

Za detaljnije informacije o specifičnim ciljevima, prihvatljivim aktivnostima, partnerstvu i proračunu projekata upućujemo Vas na natječajnu dokumentaciju koja je dostupna na programskoj web stranici.

Za sva pitanja vezana uz poziv također se možete obratiti i  nacionalnoj kontakt točki za Republiku Hrvatsku.

Zajedničko tajništvo Programa najavilo je održavanje info radionice posvećene 1. pozivu koja će se održati 19. travnja 2023. u Sarajevu. Za više informacija i registraciju za događaj posjetite programsku web stranicu.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa, također najavljuje nacionalne info radionice koje će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa i uvjetima prvog poziva koje će se održati 12. svibnja 2023. u Splitu te 28. travnja 2023. on-line.

Točno vrijeme i mjesto održavanja radionica biti će objavljeni na stranicama: https:/razvoj.gov.hr i http:/www.strukturnifondovi.hr.

Skip to content