EDIC Karlovac sudjelovao je na „Godišnjem sastanku predstavnika Informacijskih centara Europe Direct i drugih EU mreža u Hrvatskoj“ održanom u Plitvičkim jezerima 29. i 30. listopada u organizaciji Predstavništva Europske komisije u RH. Godišnji sastanak započeo je pozdravnom riječju bivšeg voditelja Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Branka Baričevića (sadašnji savjetnik u EK)  i veleposlanika Mate Škrabala. Ovom su prilikom predstavnici EDIC-a Hrvatske i imali prilike razmijeniti iskustva i ideje vezane za svakodnevno poslovanje te dobiti smjernice za prioritete u 2020. godini. 

Gospodin B. Skoko iz Millenium komunikacije održao je predavanje na temu kako komunicirati EU teme i vrijednosti na strateški način, te kako prepoznati i što komunicirati s građanima. Dio predavanja su bile radionice u vidu simulacije komunikacijske strategije koja se radila u grupama. Sudionici su raspoređeni u grupe i simulirali komunikacijsku strategiju prema prioritetima za 2020. godinu. 

Sudionici su bili i u posjetu Nacionalnom parku Plitvička jezera. Ispred JURRA-e kao nositelja EDIC Karlovac sudjelovala je Ivana Šulentić.

Skip to content