#NosiCrvenoOvoga petka na internom kolegiju, a u okviru zdravstveno-edukativne akcije „Dan crvenih haljina“ djelatnice razvojne agencije crvenom bojom izrazile su svoju solidarnost sa ženama koje su preboljele moždani udar.
Obilježavanje „Dana crvenih haljina“ provodit će se svake godine, prvog petka u veljači, a cilj ove akcije u organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog neurološkog društva i Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba je podići svijest o specifičnostima moždanog udara u žena, upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma i potrebu promjena načina života.
U nastavku kolegija Voditeljica Odjela za strateško planiranje i regionalni razvoj gđa Daniela Peris upoznala je nazočne sa aktivnostima “in house” seminarima koji će se održati za djelatnike Razvojne agencije u okviru projekta KaŽu5 Eduka, na temu Infrastrukturni projekti u okviru Program ruralnog razvoja, Javna nabava i Trening trenera za upravljanje projektnim ciklusom. Ukratko je opisala programe te aktivnosti koje se planiraju provesti unutar edukacije, trajanje i predviđene dane održavanja.
Djelatnicima se obratio ravnatelj g. Vilko Klasan ukazavši na potrebu pohađanja navedenih edukacija, te zahvalio svima na dosadašnjem radu i zajedništvu te naglasio potrebu za timskim radom i daljnjim usavršavanjem, izvrsnosti i napredovanju.

Skip to content