Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je i ove godine pokrenulo „Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u Republici Hrvatskoj u razdoblju 2016.-2017.“ čija je svrha dodatna promocija uspješnih projekata, financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, ali i informiranje šire i ciljane javnosti o mogućnostima korištenja sredstava koji su Hrvatskoj na raspolaganju.

Ovakav oblik promocije predstavlja  još jedan u nizu načina kojima građanima omogućavamo uvid u načine na koji EU projekti djeluju kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama.  S područja Karlovačke županije kandidarana su dva projekta: Studija prometnog razvitka Karlovačke županije i Eye on diversty (Carpe diem).

Nastavno na nominacije EU projekata koje ste nam dostavili za područje svoje županije, ovim putem Vas obavještavamo da je glasovanje za Izbor najuspješnijeg lokalnog EU projekta u Republici Hrvatskoj u razdoblju 2016.-2017 sada otvoreno, a glasovati je moguće na Internetskoj stranici strukturnih fondova na poveznici  https://strukturnifondovi.hr/izbor-za-najuspjesniji-lokalni-eu-projekt-2016-2017/

Potrebno je kliknuti na tipku “Odaberi” koja se nalazi u dnu opisa svakog nominiranog projekta te potvrdite svoj izbor klikom na tipku “Glasaj ovdje” koja se nalazi na dnu stranice. Glasovati je moguće samo jednom, a da bi bilo prihvaćeno, potrebno je odabrati ukupno tri projekta koje smatrate posebno uspješnima. Glasovanje je otvoreno do 30. lipnja 2018. godine.

Skip to content