InterregPredstavnici Razvojne agencije Karlovačke županije KARLA d.o.o., zajedno sa kolegama iz tvrtke Čistoća Karlovac d.o.o., sudjelovali su na informativnoj radionici programa Interreg IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.–2020. u Zadru, 12. travnja 2016. godine u IMPACT centru.

Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima na otvoreni 1. Poziv za dostavu projektnih prijedloga sa rokom dostave 10.06.2016. u 15,00 sati. Program radionice bio je usmjeren na davanje osnovnih informacija o programu, što uključuje prioritetna područja, vrste aktivnosti i visinu potpora. Posebna pažnja posvećena je uputama o radu u eMS programu s obzirom da se više ne šalju nikakvi dokumenti već se cijela prijava priprema on line. Na radionici je također bilo riječi o povezivanju partnera, pripremi proračuna a zajednički sastanak predstavnika iz više zemalja bio je prilika za konzultacije o partnerstvu.

Razvojna agencija KARLA d.o.o. i Čistoća Karlovac d.o.o. pripremaju se za sudjelovanje u Programu, što uključuje partnerstvo i/ili vodeću ulogu u pojedinim prekograničnim projektima, a sve u suradnji sa partnerima iz BIH i Crne Gore.

Skip to content