Dana 14. listopada 2021. održan je 5. sastanak Radne skupine za izradu Plana razvoja Karlovačke županije 2021. – 2027.

Martina Dvoržak, ispred Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije na sastanku Radne skupine prezentirala je način uvrštavanja strateških (razvojnih) projekata u sadržaj Plana razvoja Karlovačke županije 2021. – 2027. sukladno službenim Uputama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije za izradu planova razvoja JLP(R)S.

Posebno je istaknula da se izrada Plan razvoja Karlovačke županije 2021. – 2027. obavlja sukladno odredbama Zakona o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem Republike Hrvatske („Narodne Novine“ broj: 123/17) te da je Radna skupina odgovorna za njegov sadržaj i donošenje odluka, pa tako i za donošenje odluke o uvrštavanju ili neuvrštavanju strateških (razvojnih) projekata u sadržaj Plana razvoja Karlovačke županije 2021. – 2027.

U odnosu na navedeno, zaključeno je da će Radna skupina donijeti odluku nakon dodatnih konzultacija s regionalnim koordinatorom Javnom ustanovom Regionalnom razvojnom agencijom Karlovačke županije.

Skip to content